2. körlevél

Tisztelt Kollégák!
 
Az elmúlt időszakban sokan érdeklődtek, hogy a 8. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűléssel mi  a helyzet, hiszen az MFGI - mint az sokan tudják - változásokon megy keresztül. A konferenciára a tervek szerint a heves megyei Szihalom községben kerül majd sor 2017. szeptember 7-9. között (csütörtök-szombat).
A helyzet az, hogy a Vándorgyűlést változatlan lelkesedéssel szervezzük, azonban az átalakulás kihat a konferencia szervezésére is. Elsősorban abból a szempontból, hogy  a határidőket kénytelenek vagyunk előbbre hozni 2017. június 30. elé. Ennek megfelelően ami kiemelten fontos, hogy a REGISZTRÁCIÓ és az ABSZTRAKT beküldés határideje előreláthatólag 2017. május 12. (péntek) lesz, a részvételi díj BEFIZETÉSÉNEK határideje pedig 2017. június 16. (péntek) lesz.
 
A rendezvény honlapja hamarosan elindul, ahol a regisztrációt és az absztrakt beküldést is lehet bonyolítani a következő címen:
 
vandorgyules2017.mfgi.hu
 
Amint a honlap elérhető, e-mailen keresztül jelezni fogjuk (jelenleg még az MFGI-n kívülről nem elérhető a honlap). A jelen email legfőbb szándéka az, hogy mindenki tisztában legyen a relatíve szűk határidőkkel és ez ne érje váratlanul!!!
 A teljes regisztráció (3 nap, szállás, étkezés, terep és konferencia) reményeink szerint nem fogja meghaladni a 40 000 HUF/főt, az 1 napos regisztráció (étkezés, konferencia) a 10 000 HUF/főt. A konferencia absztraktjait és a kirándulásvezetőt egy reprezentatív nyomtatott kiadványban tervezzük megjelentetni, ahol mind az absztraktok, mind a kirándulásvezetők lektoráláson mennek majd keresztül. A hagyományoknak megfelelően ebben az esetben is lesznek majd fiatal kutatói előadói és poszter nívó díjak. A terepre várhatóan 2017. szeptember 8.-án (pénteken) kerül majd sor a Szihalom-Sirok-Szarvaskő-Eger-Bogács-Tibolddaróc-Szihalom útvonalon, ahol az óceáni lemezektől eljuthatunk egészen a riolitos vulkanizmusig ;-).

Az esemény plenáris előadói várhatóan Falus György, Harangi Szabolcs és Szabó Csaba lesznek majd.

 

Várjuk minden érdeklődő jelentkezését a hamarosan induló honlapon keresztül!

 
Mindenkinek Kívánok Áldott Húsvétot!
 
Tisztelettel
 

István
 

Ui: Bárkinek kérdése lenne kérem jelezze nekem e-mailben vagy telefonon (+36205506935).