4. körlevél

 

2017. július 4.

Tisztelt Kollégák!

Kiadvány:

Örömmel értesítek mindenkit, hogy a 8. Kőzettani és Geokémiai Vándorgyűlés reprezentatív kiadványának elkészítése a technikai szerkesztés fázisába lépett. Minden bizonnyal sokan tapasztaltátok az elmúlt napokban/hetekben, hogy mind tartalmi, mind formai szempontból többször léptünk veletek kapcsolatba a kivonatok miatt. Ez nem a nyári megérdemelt pihenő megzavarását szolgálja, hanem azt, hogy a kiadvány mind elektronikus, mind nyomtatott formában a lehető legjobban szolgálja a négyérdemű minőségi igényeit. Ennek érdekében Piros Olga igen jelentős erőfeszítéseket tesz. Így csak bátorítani tudok minden kollégát, hogy ha még nem tette volna, legyen szíves Olga esetleges kéréseinek minél hamarabb eleget tenni, hogy a kivonata a lehető legjobb minőségben jelenhessen meg. A technikai szerkesztés lezárulta után a kiadvány pdf változatát - a nagyobb folyóiratok hagyományainak megfelelően - még egy gyors "proof reading"-re visszaküldünk a szerzők részére, ahol a megadott időkereten belül lehetőségük lesz, hogy igen kis!!! változtatásokat tegyenek a kivonatukban.

Számlák:

Köszönettel vettük, hogy már számos regisztráló, szponzor és intézmény is átutalta a részvételi díjat, amellyel nagyban segíti a konferencia zavartalan lebonyolítását! Köszönöm azok személyes vagy e-mailben tett visszajelzését is akiknek saját vagy önhibájukon kívül valami módosítás szükséges a számlával kapcsolatban (ezek megoldásán dolgozunk). Bár az előző e-mailben már nyomatékosan jeleztem:

1) szeretném tisztelettel még egyszer megkérni minden kollégát (akit érint), hogy ellenőrizze intézménye postázóját, hogy megérkezett-e számlája (amennyiben nem otthoni levelezési címre kérte)

2) ezek után legyen szíves ellenőrizni intézménye pénzügyi illetékeseivel, hogy a számla minden szempontból rendben van-e? Amennyiben valami módosításra van szüksége - mint ahogy azt az elmúlt napok során néhány esetben tapasztaltuk - akkor legyen szíves legkésőbb e hét végéig jelezni (június 7). Ezen határidőn kívül nem tudjuk garantálni, hogy a számlán módosítani tudunk, így kérjük mindenkitől a határidő pontos betartását.

Program

A konferencia programja várhatóan július során egyeztetésre kerül és remélhetőleg augusztus elejére végleges formát ölt majd. Ezzel kapcsolatban az egyeztető emaileket hamarosan minden érintettnek megküldöm (beleértve a szekcióvezetőket és zsűritagokat is).

Kívánok mindenkinek kellemes nyarat, és kérem szíves mihamarabbi visszajelzését, amennyiben érintett, akár a kiadvánnyal, akár a számlával kapcsolatban.

Tisztelettel

István